Sat. May 14th, 2022

Arbana Osmaní ka bèrè njè bísedè me ndjekèsít nè rrjete socíale, ku njè prej tyre í ka shkruar: Pse mbèshtete dje vetèm Beníadèn, kur ídeja e pícès íshte e Sarès dhe Beníadès?

Njè pyetje e tíllè í èshtè dukur absurde Arbanès, por fíllímísht ajo í èshtè pèrgjígjur me íroní.

Arbana ka shkruar se e ka ínat Sarèn dhe ajo nuk e meríton tè jetè konkurrente nè “Bíg Brother VÍP” (gjíthmonè me íroní).
“Sepse Sarèn e kam shumè ínat.

Nuk e kam pèlqyer kurrè dhe nuk lè rast pa e treguar. Madje se kuptoj pse duhej tè íshte dhe ajo pjesèmarrèse nè lojèn e pícès.

Nuk e meríton. Madje nuk meríton fare tè jetè konkurrrente. Nuk dí tè bèjè as píca.
(Shakat anash, djema programet me tífozllík janè mè argètueset realísht; por pyetje tè tílla janè absurde)”, ka shkruar moderatorja.

By mission

Leave a Reply

Your email address will not be published.