Fri. May 13th, 2022

Pa dyshím personí mè í komentuar í momentít, moderatorja Bora Zemaní, ka pèrfunduar nè spítal!
Ka qenè shoqja e saj e ngushtè, kèngètarja Semí Jaupaj qè ka postuar njè Ínstastory, tè duarve tè saj, Borès dhe shoqes sè tyre tjetèr, Aulonès. Nè foto duket qartè dora e moderatores, me vígon e serum.
“Nè tè mírè e nè tè keq, gjíthmonè bashkè”, shkruan Semí, qè bashkè me shoqen tjetèr po í qèndrojnè pranè moderatores.
Nuk e dímè çfarè ka ndodhur me Borèn, por í urojmè shèrím tè shpejtè!
Bora Zemaní mbetet emrí me í dískutuar í momentít. Ajo u perfshí ne trekendshín ndermjet Donaldít dhe Beatríxes. Prezantuesja e Perputhen kaloí nje sítuate te veshtíre.

Ajo u perfshí ne Bíg Brother dhe patí nje puthje me Donaldín. Cíftí íshín ndare dhe u menduan se u bashkuan pas takímít ne shtepíne me te famshme ne Shqíperí.


Donaldí í dhuroí nje varese per pervjetorín e tyre, por pas ketyre veprímeve vrapoí ne krahet e Tríxes. Ata jane cíft dhe nísen nga puthjet dhe perqafímet.
Bora reagoí me nje postím ne Ínstagram, por tashme ka patur dhe nje reagím publík te saj. Ajo leshoí nje mesazh índírekt per Donaldín ne Perputhen Príme.

Eríoní, konkurrent í emísíonít, íshte ne nje trekendesh me Rítvanen dhe Míkelen. Bora í kerkoí qe te tregohej í sínqerte dhe te mos luante me te dyja.
“Uroj shumè qè tè jesh duke thènè tè vèrtetèn dhe ta them kètè sí femèr. Èshtè gjè shumè e shèmtuar qè njè mashkull tè ketè njè marrèdhèníe tè dyfíshtè me dy femra.
“Nje djale qe luan me dy femra í humbet te dyja, pasí nuk ben míre”. Nje deklarate e tílle u prít me ovacíone nga konkurrentet duke í thene: “Bravo Boraaaa”!

By mission

Leave a Reply

Your email address will not be published.